Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Interventii estetice intr-un coafor! Viata oamenilor pusa in pericol!

Publicat

in

Ancheta a politistilor din Suceava dupa ce Colegiul Medicilor a reclamat ca  intr-un coafor ar avea loc interventii estetice. Interventiile facute aici pot fi un real pericol pentru sanatate.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Colegiul Medicilor din Suceava a depus o plângere la Poliţie, reclamând că într-un coafor din oraş s-ar face intervenţii estetice. Asta in conditiile in care in locatia respectiva nu există nicio unitate medicală înregistrată sau vreun medic care să realizeze aceste operaţii.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Preşedintele Colegiului Medicilor din Suceava, dr. Sorin Hâncu, sustine ca interventiile efectuate la coafor sunt ilegale si ca astfel de practici, în spaţii complet necorespunzătoare pot fi un real pericol pentru sănătate. Se pot transmite boli grave, cum este SIDA, hepatita C sau infecţii. De altfel in oraş au apărut mai multe afişe prin care se anunţă că în locatia respectiva pot fi facute consultaţii estetice. Politistii din Suceava afirma ca potrivit primelor verificari, intervenţiile nu ar fi avut loc, acestea fiind programte, potrivit anunţurilor, pentru săptămâna viitoare.

În anunţurile publicitare din oraş, salonul ofera mărire buze şi pomeţi, ştergerea ridurilor, cocktailul frumuseţii cu vitamine, umplere şi depigmentare de cearcăne şi terapia „Vampir”. Anunţuri au fost postate şi pe retelele de socializare, însă au fost şterse ulterior. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.