Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui: „Aşa a murit şi mama ei”

Publicat

in

Suferinţă cruntă pentru bunica Denisei, fetiţa de 9 ani moartă în braţele bătrânei, în Vaslui. Femeia spune că nu mai vrea să trăiască după tragedie, durerea fiind prea mare. Fiica ei, mama Denisei, i-a murit de asemenea în braţe.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Denisa a murit luni seara în curtea casei bunicii ei, la Dimitrie Cantemir, în Vaslui, fără ca cineva să ştie ce a avut. Medicii de pe salvare încercau să descopere cauza suferinţelor micuţei, când aceasta a intrat în stop cardio respirator şi n-a mai putut fi salvată. Maria, bunica, o ţinea în braţe şi vorbea cu ea. Retrăia momentele de coşmar din urmă cu nouă ani, când mama Denisei, fata ei, se stingea la fel.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Denisa a fost abandonată de tată la nastere, iar de la 7 luni a rămas şi fără mamă. A crescut-o bunica Maria, era lumina ochilor ei. Acum a rămas şi fără ea şi femeie spune că nu mai are de ce să trăiască.

Mama Denisei avea 18 ani şi jumătate când s-a stins, răpusă de un cancer la gât. Abia născuse, dar n-a apucat să se bucure de venirea pe lume a Denisei. Tatăl fetiţei n-a vrut să o vadă niciodată, n-a recunoscut-o, nimeni nu ştie unde e. 

„Eu sunt bolnavă, vai de capul meu, abia venisem de la spital. Când m-am întors acasă am văzut că se simte cam rău. Am întrebat-o ce are. Mi-a spus că o doare capul. Soţul mi-a zis că fata s-a simţit rău toată noaptea, a vomitat. Am început să plâng, mă gândeam că o pierd şi pe ea aşa cum am pierdut-o pe mama ei. Denisa mi-a zis să stau liniştită, că Dumnezeu e mare şi crede în El. A cerut să bea suc. I-am cumpărat, dar n-a băut. Nici de mâncat nu a mâncat nimic.”, a povestit bunica Denisei.

Denisa a murit cu zile, mai spune spune bunica fetiţei de 9 ani din Vaslui. Salvarea a venit după două ore, acuză femeia, distrusă de pierderea singurei ei nepoate, pe care a crescut-o de când fetiţa avea 7 luni.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.