Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Avalansa de cazuri de gripa!

Publicat

in

Un număr de 24 de noi cazuri de gripă au fost înregistrate în judeţul Vaslui în ultimele două săptămâni, se arată într-o informare transmisă de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

‘În perioada 11 – 24 februarie au fost semnalate 24 de cazuri de gripă, toţi pacienţii necesitând internare. Cele mai multe cazuri de îmbolnăvire, opt la număr, au fost înregistrate la pacienţi din categoria de vârstă peste 65 de ani. În perioada menţionată, nu s-au înregistrat decese din cauza gripei’, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vaslui, Mihaela Topliceanu. În ceea ce priveşte infecţiile acute ale căilor respiratorii superioare, au fost depistate un număr de 1.824 de cazuri, dintre care 99 au necesitat internare. În aceeaşi perioadă, în cabinetele medicilor de familie şi în spitalele din judeţ au fost înregistrate 448 de cazuri de pneumonie, dintre acestea 157 fiind spitalizate.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Cristian AVRAMESCU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.