Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Peste fetiţa în comă strivită de televizor, la Bacău, a căzut anul trecut şi frigiderul

Publicat

in

Fetiţa de 3 ani, din Plopana, judeţul Bacău, ajunsă în comă la spital după ce a fost strivită de televizorul din cameră, abia fusese operată anul trecut, după ce a căzut un frigider peste ea.

Micuţa a suferit o intervenţie chirurgicală complicată la acel moment, pe când avea doar 2 ani. Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău a deschis o anchetă în acest caz.

Fetiţei de 3 ani i-au căzut în cap frigiderul şi televizorul

Fetiţa din Plopana a ajuns în comă la spital, după ce a fost strivită de televizorul care a căzut peste ea. Anul trecut, fetiţa a trecut printr-o intervenţie chirurgicală la cap, după ce peste ea a căzut frigiderul gospodăriei.

Televizorul ar fi fost dărâmat de pe un dulap, după ce unul dintre cei 5 fraţi ai fetiţei, cu care se afla acasă în grija unui bărbat, dar nu a părinţilor, s-ar fi urcat pe dulapul pe care era televizorul şi l-ar fi dărâmat peste copilă, rănind-o grav la cap. Fetiţa a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în comă.

Unul dintre copii s-a urcat pe un dulap şi a dărâmat televizorul

“Este vorba despre un eveniment care s-a întâmplat când cei şase minori se aflau la domiciliu, supravegheaţi de o persoană de 48 de ani, din localitate. La un moment dat, unul dintre minori s-a urcat pe un dulap pe care era un televizor, s-a dezechilibrat, a căzut dulapul şi implicit şi televizorul, care a lovit în zona capului o minoră trei ani, care a fost transportată la spital. S-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

În primul accident, în care peste fetiţă a căzut frigiderul, nu se ştie exact ce s-a întâmplat, dar părinţii ar fi menţionat acest lucru atât medicilor, cât şi poliţiştilor.

Copila e internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău

Fetiţa de 3 ani este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, iar evoluţia stării sale pare a fi una favorabilă, spun medicii.

Protecţia Copilului Bacău a deschis propria anchetă în acest caz.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.