Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Doi părinţi din Vaslui n-au ajuns la botezul bebelușului lor din cauza drogurilor

Publicat

in

Doi părinţi din Vaslui au fost găsiţi inconştienţi în casă, după ce n-au mai ajuns la botezul bebeluşului lor. Echipajul de ambulanţă a crezut că s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la sobă. De fapt, cauza o reprezentau drogurile. Cel puţin în cauza tatălui, care a simţit nevoia să facă asta chiar în ziua când copilul lui urma să fie creştinat.

“O prostie mare care nu s-a mai pomenit pe faţa pământului. Mai erau oameni pe timpuri care mai beau câte un pahar dar acum iau droguri” a spus un localnic. Cei doi părinţi erau aşteptaţi la petrecerea de botez, la un restaurant din Bârlad. Naşii şi rudele i-au sunat şi cum nu veneau şi nici nu răspundeau la apeluri, au mers în localitatea Crâng. Au intrat în casă şi i-au găsit pe amândoi pe jos, inconştienţi.

“Echipajul de ambulanţă care a ajuns acolo a găsit pacineţii într-o stare alterată, fără noţiune timpului, nu puteau preciza exact ce s-a întâmplat” a declarat Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Iniţial, medicii au bănuit că s-au intoxicat cu fumul de la sobă. Dar analizele toxicologice au arătat altceva. Bărbatul de 27 de ani consumase cannabis, dar şi barbiturice- calmante puternice folosite în tratarea depresiei.

“În cazul bărbatului testul de intoxicaţie din urină a ieşit pozitiv fiind direcţionat clinicii de nefrologie a Spitalului Parhon Iaşi” a declarat Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Municipal Bârlad. Din cauza intoxicaţiei cu droguri, tânărul a făcut blocaj renal. În cazul femeii de 34 de ani, nu au fost găsite droguri în sânge. Dar, din cauza faptului că era incoerentă, medicii nu exclud ca ea să se fi intoxicat cu monoxid. Cei doi s-au mutat în localitate acum câteva luni. Bebeluşul era la bunica lui atunci când cei doi părinţi şi-au pierdut cunoştinţa şi va rămâne – deocamdată – în grija ei. Poliţia, dar şi cei de la Protecţia Copilului au deschis, în paralel, anchete. 

Cristian AVRAMESCU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.