Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O femeie a jefuit o biserică după ce s-a îmbătat. Câte obiecte de aur a luat

Publicat

in

O femeie de 38 de ani, din Târgu Neamț, a intrat pe geamul Bisericii „Sfinții Voievozi” și a furat din interiorul lăcașului de cult bunuri în valoare de 25.000 de lei.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Femeia s-a îmbătat, în noaptea de 11 spre 12 martie, și s-a urcat pe fațada Bisericii „Sfinții Voievozi”, a forțat un geam și a intrat în clădire, potrivit zch.ro. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„A sustras două potire, 3 cădelnițe, lingurițe, cuțite pentru proscomidie, în general obiecte de cult folosite în timpul slujbei.

În momentul comiterii faptei se afla sub influența băuturilor alcoolice, așa încât nu am putut stabili un motiv anume pentru care a spart biserica. Totuși, este de remarcat că modul de operare nu este neapărat la îndemâna oricui”, a declarat comisarul șef Costel Petcu, șeful Poliției Târgu Neamț.

Toate bunurile furate, în valoare de 25.000 de lei, au fost recuperate.

Femeia a fost condusă la judecătorie, cu propunerea de arestare preventivă, iar instanța i-a emis mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.