Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Politistii de la Rutiera nu vor autostrazi! Un tanar s-a ales cu dosar penal si a ramas fara permis

Publicat

in

Zeci de agenti economici din judetul Vaslui au intrat ieri, 15 martie, la ora 15:00, într-o grevă de 15 minute. Aceștia au participat la protestul faţă de lipsa autostrăzilor din România iniţiat de Ştefan Mandachi, un antreprenor care a construit singur un metru de autostradă, la ieşirea din Suceava. 

Astfel, sute de angajaţi si de șoferi din județ și-au oprit activitate, pentru a atrage atenţia că ţara nu are autostrăzi. La intrarea in Vaslui dinspre Crasna, mai multi soferi au oprit in trafic protestant astfel fata de lipsa unei autostrazi in Moldova.

Protestul nu a fost pe placul politistilor locali si nici pe placul celor de la Rutiera. Unii oameni s-au trezit cu amenzi. Este si cazul unui tanar din Laza, Andrei Codreanu.  In jurul orei 15 a ajuns la semaforul din centru, iar masina i s- a defectat si a ramas in trafic blocand circulatia. Imediat la fata locului au ajuns cei de la Politia Locala, iar ulterior Politistii de la Rutiera. In zadar le-a explicat tanarul ca el nu protesteaza, ca nu a blocat traficul si ca a sunat la o firma de tractari auto. A ramas fara permis si s-a ales si cu dosar penal pentru impiedicarea circulatiei pe drumuri publice.  

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.