Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Zeci de familii din Vaslui nu au apa de doua zile! Cine isi bate joc de oameni!

Publicat

in

Oamenii din Vaslui nu au drumuri asfaltate, plang dupa un loc de parcare, nu au strand si nici activitate sportiva nu mai pot desfasura. De o buna bucata de timp nu mai au nici apa la robinete. Iar atunci cand suna la stapanii de la Aquavas sunt luati la misto. Ca atata stiu personajele de la regia de apa. Cel mai recent exemplu vine din zona Copou. De doua zile cateva zeci de familii de aici nu au apa. Primaria a inceput niste lucrari fantoma in zona respectiva. Fara sa anunte in prealabil cetatenii, a inchis accesul pe unele strazi, a gaurit caile de acces si a lasat oamenii fara apa. Iar ca tabloul sa fie perfect, o conducta s-a spart, iar muncitorii de la AQUAVAS spun ba ca au remediat defectiunea, ba ca lucreaza de zor. Oamenii suna la dispeceratul stapanilor de la Aquavas, dar primesc numai informatii eronate. La robinete apa vine in valuri. Cateva secunde are presiune, apoi abia curge, iar in final: seceta. Strazile din spatele Copoului, din zona castelului de apa, au fost sparte. Pe strada Delea s-au sapat cratere adanci si nimeni nu stie daca respectivele drumuri vor mai avea parte vreodata de asflat. De altfel, in ultimii ani majoritatea strazilor asfaltate au fost sparte din cauza incompetentei autoritatilor. „Este o nesimtire, nu se poate asa ceva, isi bat joc de noi! Avem

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

copiii, nu putem sta fara apa. Pentru ce platim, ca sa fure altii?”, spune revoltat un cetatean. De câțiva ani buni, toata zona municipiului Vaslui a devenit un calvar! Lucrările de reabilitare privind alimentarea cu apă și canalizare începute pe un program European de către Aquavas si Consiliul Judetean sunt departe de a fi finalizate. Până la acest dezastru, orasul avea străzile reparate, asfaltate. Acum, astazi se asfalteaza, iar maine vin niste pseudo constructori cu trei lopeti si doua roabe, incaseaza bani grei si sparg soselele. Zilnic apare cate o avarie la reteaua de apa, retea in care s-au investit cateva zeci de milioane de euro. Astfel, cum se sparge cate o teava, cum apa tasneste la suprafata prin canale sau efectiv iese din asfalt ori din pavele. “Este bataie de joc. Stam si asteptam sa curga apa. Te duci la primarie sa intrebi si toti ridica din urma. Hotii aia de la Consiliul Judetean oare au habar de ce se intampla aici?”, spune un alt cetatean. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.