Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Alerta in Bacau! Copii prinsi intr-un joc macabru! O fata si-a omorat mama cu 16 lovituri de cutit!

Publicat

in

Detalii cutremuratoare in cazul crimei din Bacau, acolo unde o fata in varsta de 14 ani si-a omorat mama. Copila a injunghiat-o pe cea care i-a dat viata. O eleva eminenta, cuminte, dintr-o familie buna. Surse judiciare ne-au declarat ca fata si-a omorat mama cu 16 lovituri de cutit. Profesorii au studiat contul de instagram al minorei si sunt ingroziti. Aceasta ar fi jucat un joc de genul “Balena albastra” si era la ultimul nivel, in care trebuia sa omoare pe cineva apropiat. Profesorii le vorbesc acum elevilor despre acest caz, exact cum au facut cand era isteria cu balena albastra.  Profesorii au aflat de la copii despre postarile ei si i-au gasit contul pe Instagram. Fata a fost arestata preventiv si va fi supusa unei expertize psihiatrice.

Reamintim că o fată de 14 ani din Dărmăneşti, judeţul Bacău, şi-a înjunghiat mortal mama, în timp ce femeia o certa. Femeia s-a prăbuşit fără suflare sub loviturile de cuţit ale propriei fiice. Femeia de 43 de ani avea 3 copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani. Politistii continua cercetarile. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.