Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Metrul de autostrada din Suceava a fost vandalizat de doi tineri

Publicat

in

Metrul de autostrada construit între Suceava și Cumpărătura, a fost vandalizat de persoane necunoscute. Borna kilometrică a fost spartă, iar pancartele au fost dărâmate.

Autostrada de un metru a fost construită pe marginea drumului E85 in apropiere de DN2 din judetul Suceava. Constructia a fost vandalizata. Martorii care au suprins incidentul susțin că ar fi vorba de doi tineri care se deplasau cu un autoturism. Cele doua persoane au părăsit locul în momentul în care și-au dat seama că au fost văzute și că sunt filmate. 

Incidentul a fost filmat de un martor, iar înregistrarea a fost publicată pe retelele de socializare. Pe imagini se vede cum cei doi tineri distrug borna kilometrica și dau jos pancartele. Cel care a surprins incidentul a facut public si numarul de inmatriculare al autoturismului cu care se deplasau tinerii. 

Va reamintim ca primul metru de autostrada construit in Moldova a fost inaugurat de un om de afaceri din judetul Suceava care a initiat protestul “Romania vrea autostrazi”.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.