Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Oficialii MMB: Preotul din Botosani a fost lovit si injurat de elevul pe care l-a tras de urechi

Publicat

in

Reprezentanţii Mitropoliei Moldovei și Bucovinei fac dezvăluiri în cazul elevului din Botoșani care ar fi fost bătut de un preot. Acești susțin că elevul a deranjat voit ora de religie şi l-ar fi lovit pe preot cu piciorul. De asemenea, oficialii MMB susţin că profesorul de religie nu l-a dat pe elev cu capul de pereţi.

Oficialii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei susțin ca au vizionat o filmare realizată de camerele de luat vederi amplasate în preajma şcolii din localitatea botoşăneană Baranca. Imaginile îl surprind alergând pe copilul despre care părinţii au afirmat că a fost lovit de profesorul de religie. Părinţii au mai acuzat că băiatul ar fi fost tras de urechi violent si lovit cu capul de pereţii clasei. De asemenea, părinţii au mai afirmat că preotul-profesor ar fi ieşit afară din şcoală şi i-ar fi urmărit şi ameninţat şi pe alţi copii. Pe filmare se mai poate vedea cum copilul merge fără nici un fel de probleme spre casă. Imaginile nu au surprins insa si incidentul din clasa. Mai marii bisericii declara ca de-a lungul orei de reigie elevul a deranjat în multe feluri clasa şi a adresat injurii şi ameninţări la adresa preotului. La ieşirea din clasă, când profesorul l-a rugat să-i spună tatălui său să vină la şcoală, băiatul l-ar fi lovit pe preot cu piciorul, moment în care acesta l-a prins de urechi şi l-a scos afară. MMB susţine că profesorul de religie nu l-a dat pe elev cu capul de pereţi. In acest caz mai sunt in derulare doua anchete: cea a politiei si cea a ISJ. Copilul a fost internat in spital, diagnosticul fiind de traumatism cranio cerebral.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.