CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Afaceristul din Suceava investeste in continuare in metrul de autostrada

Publicat

in

Omul de afaceri din Suceava care a construit primul metru de autostrada din Moldova anunta ca va reabilita lucrarea dupa ce aceasta a fost vandalizată. Ștefan Mandachi susține ca va investi și în amenajarea zonei cu bănci și alei deoarece mii de oameni vin săptămânal să vadă primul metru de autostradă din Moldova. 

Metrul de autostrada construit între Suceava și Cumpărătura, a fost vandalizat de persoane necunoscute. Borna kilometrică a fost spartă, iar pancartele au fost dărâmate.

Autostrada de un metru a fost construită pe marginea drumului E85 in apropiere de DN2 din judetul Suceava. Constructia a fost vandalizata. Martorii care au suprins incidentul susțin că ar fi vorba de doi tineri care se deplasau cu un autoturism. Cele doua persoane au părăsit locul în momentul în care și-au dat seama că au fost văzute și că sunt filmate. 

Incidentul a fost filmat de un martor, iar înregistrarea a fost publicată pe retelele de socializare. Pe imagini se vede cum cei doi tineri distrug borna kilometrica și dau jos pancartele. Cel care a surprins incidentul a facut public si numarul de inmatriculare al autoturismului cu care se deplasau tinerii. 

Va reamintim ca primul metru de autostrada construit in Moldova a fost inaugurat de un om de afaceri din judetul Suceava care a initiat protestul “Romania vrea autostrazi”.

„Până acum acolo au fost mii de oameni. Lumea se amuză, își face fotografii. E râsu-plânsu. Vreau să vină cât mai mulți oameni. Se va repara borna și sunt mai motivat să amenajez acest loc. Să fac alei, bănci, locuri unde lumea să-și facă poze și să punem cât mai multe dovezi cu ce s-a întâmpat în țară în 15 la ora 15. Vreau să investesc bani să îl amenajez. Acum fac un proiect cu alei, cu bănci. Va fi deschis pentru toată lumea chiar dacă este proprietate privată.(…) Este o proprietate privată, dar deschisă”, a spus Stefan Mandachi.

Populare