Conecteaza-te cu noi

StiriEst

ROMA-ITALIA Sute de credinciosi au participat la intalnirea cu PS Ignatie

Publicat

in

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a susținut la Roma conferința „În ce mod ne trezește Hristos la realitate?”, eveniment organizat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, de NEPSIS Italia, în cadrul programului Serile Filocalice –  NEPSIS Roma. Întâlnirea a avut loc seara trecută și a adunat sute de credincioși. Românii din diaspora au venit în număr mare la întâlnirea cu Episcopul Hușilor. În seara de sâmbătă, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, va susține, la Paris, conferința „Rugăciunea – tensiunea omului înspre Dumnezeu”, eveniment organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Iosif, de NEPSIS Franţa, în cadrul seriei de conferinţe „Tinerii în dialog cu Episcopul”.

În Duminica a III-a din Post (a Sfintei Cruci), Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, va sluji, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Iosif, la Catedrala Mitropolitană „Sfinții Arhangheli” din Paris.

După Sfânta Liturghie, Preasfinția Sa va susține meditația: „Crucea – iubirea desăvârșită a lui Dumnezeu”.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.