CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O eleva este pe moarte! Fata are nevoie urgent de ajutor

Publicat

in

Răbdarea este acea putere interioară care calmează sentimentele de supărare şi revoltă, ce izbucnesc în inima omului sau care linişteşte durerile şi suferinţele grele. Răbdarea are ca rod nădejdea în Dumnezeu. Răbdarea este una dintre virtuțile foarte importante, deoarece prin aceasta se obţine darul mântuirii; cel ce rabdă până la sfârşit se mântuieşte.

De o îndelungă răbdare trebuie să dea dovadă și Loredana Scarlat în vârstă de doar 15 ani , elevă la Liceul Sportiv, cu note foarte bune la învățătură. Asta, pentru că începând cu luna noiembrie 2017,  în urma unui consult, a aflat că suferă de o boală necruțătoare și anume Tumora Askin.

Speranța ei de a se face bine vine din Italia, de la o clinică din Milano, de la medicul Boriani Stefano.  Însă, costurile intervenției (97.697,90 euro conform facturii emise) depășesc cu mult situația financiară a  familiei, în pofida  tuturor eforturilor depuse. Singura speranță a Loredanei rămâneți dumneavoastră, oameni cu sentimente sincere și cu inimă mare. Puțini oameni adevărați, cu puțin, pot face mult bine, spunea un gânditor. Putem demonstra asta?

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Scarlat) al persoanei pentru care faceți donatia!

Populare