Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ignatie despre coruptie, politica, spitale si catedrale! “Niciun turist nu viziteaza un spital…!”

Publicat

in

O fotografie cu catedrala Notre Dame Paris si urmatorul mesaj: “Apropos de cei care vor spitale, nu catedrale: niciunui turist nu-i va trece prin minte sa viziteze spitalul municipal din Paris, dar ii va trece sigur prin minte sa viziteze Notre Dame de Paris”. Asa incepe Preasfintitul Parinte Ignatie o discutie despre vesnica disputa: spitale sau catedrale? Punctul de vedere al Episcopului de Husi a devenit viral pe retelele de socializare, iar cativa internauti care nu sunt de acord cu aceste afirmatii au inceput sa spuna ba ca Biserica este aservita politic, ba ca incurajeaza coruptia. “Ma disociez de astfel de puncte de vedere. Considerati Biserica vinovata de coruptia din tara, ca si cand ea dispune si gestioneaza de visteria statului. De parca Biserica are drept mesaj central coruptia, nu cinstea si buna chivernisire a banului public. Sa nu imi spuneti, va rog frumos, ca Biserica nu are un discurs anticoruptie si de aceea este vinovata de coruptie (intre noi fie vorba, eu am avut un asemenea discurs)”, i-a raspuns PS Ignatie unui internaut. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

“Din nefericire, in tara asta totul este politizat”

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

“Daca esti anticoruptie, esti oponentul PSD-ului si, in consecinta, esti de partea USR-ului. Daca nu te ridici impotriva coruptiei, esti pro PSD si anti USR. Problema coruptiei nu este una exclusiv politica, ci este o problema exclusiv morala a societatii romanesti, care incorporeaza si politica”, mai afirma Episcopul Ignatie.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.