Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O asistenta din Vaslui salveaza vieti si cauta oameni care sa doneze sange. Si tu poti dona de la birou!

Publicat

in

Poți dona sânge de la birou, la Vaslui. Campania de donare de sânge la birou ajunge și în Vaslui, după ce angajați ai unor companii din București au făcut deja acest lucru. Acum aveți posibilitatea ca și în urbea noastră să donați sânge la birou, dacă vreți să salvați vieți.

Roxana Pălălaie Crăciun a lucrat ca asistentă în străinătate, a revenit la Vaslui și s-a gândit să nu rămână nepasătoare, a decis să se implice și să salveze vieți. 

A contactat oameni specializați care vor veni la diverse instituții din județ pentru a colecta sânge.

#cei1024 este o campanie de donare de sânge la birou, lansată în urmă cu aproximativ doi ani, de reprezentanții unei companii din București, după ce, în prealabil, aceștia au organizat, la ei la sediu, numeroase astfel de sesiuni, cu ajutorul celor de la Centrul de Transfuzii București. Între timp li s-au alăturat și alte companii din București și după un an de la lansare au depășit numărul de 1024 de donatori.  

450ml sânge=O șansă la viață!!!!!

“Zilele trecute am fost sa donam sânge la Centrul din Bârlad. Am fost câteva persoane si asta deoarece oamenii care ar fi vrut sa doneze erau la serviciu sau aveau alte activități planificate deja. Pentru a continua cea ce am inceput doresc sa va anunt că am luat legătura cu o fundație care este in colaborare cu centrul de transfuzii din București “cei #1024”, o echipa mobila de transfuzii ,i-am rugat sa se deplaseze si in orașul nostru pentru a veni în sprijinul tuturor care vor sa facă aceasta faptă minunata ,sa doneze sânge. Distanța până la Bârlad și timpul care niciodată nu ne ajunge niciodată au fost mereu un impediment”, a spus Roxana. 

Acum puteți dona și în Vaslui sânge la birou. Cum? Simplu. Reprezentanții companiei, împreună cu cei de la Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) stabilesc data la care va avea loc donarea. În ziua donării, reprezentanții CTS ajung la sediul companiei, unde organizează sesiunea de donare de sânge în mod gratuit.

Fiecare donator primește o zi liberă, bonuri de masă, discount pentru serviciile de transport în comun, analize gratuite etc.

“Propunerea mea pentru cei care vor dona sange este sa donam bonurile pe care le primim sa cumparam alimentare neperisabile si sa mergem la un centru de copii sau de bătrâni! Tot suntem în postul Paștelui și am putea face încă o faptă bună! Eu spre exemplu am donat acele bonuri unei doamne care chiar avea nevoie de ele“, a mai spus Roxana. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.