Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Român plecat în Italia pentru un job mai bun dă lovitura cu un loz pe care a dat doar 10 euro

Publicat

in

Un român de 40 de ani, plecat de mai mult timp la muncă în Italia, a dat lovitura, după ce a câştigat 50.000 de euro cu un loz răzuibil, în care a investit doar 10 euro. Norocul i-a surâs românului la Arezzo, într-o tutungerie situată pe Via Lorenzetti. Românul obişnuia să cumpere zilnic câte un loz în plic din locul respectiv, iar norocul l-a găsit în cele din urmă. 

50.000 de euro câştigaţi de un român, la loz în plic

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, şi-a respectat programul din fiecare zi. A oprit microbuzul cu care munceşte în dreptul tutungeriei, a intrat în locaţie şi a cumpărat un loz răzuibil de 10 euro.

A răzuit zona marcată şi i-a apărut de trei ori suma de 50.000 de euro, semn că lozul este unul câştigător. Conform La Nazione, românului nu i-a venit iniţial să creadă.

Banii, ridicaţi de la bancă

Încă sub şocul iniţial, românul l-a rugat pe David Corsi, patronul tutungeriei, să verifice dacă este corect. Acesta a luat lozul, l-a verificat în sistemul electronic şi l-a înştiinţat pe român că totul este corect, iar lozul este câştigător.

Din acel moment, românul, considerat un om abătut de cunoscuţi, s-a schimbat radical. I s-a recomandat să meargă repede la bancă, pentru a ridica premiul, iar românul aproape că a fost la un pas să iasă prin geamul magazinului de bucurie, scrie presa italiană.

Românul i-a promis patronului tutungeriei un cadou pe măsură, dar acesta a precizat că “nu este nevoie. Am satisfacţia că am văzut fericit o persoană pe care de obicei o vedeam mohorâtă”.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.