Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Camelia are nevoie de ajutor ca sa nu isi piarda vederea

Publicat

in

La varsta de un an, atunci cand viata incepe a fi mai colorata si interesanta in explorare de lucruri noi, Camelia a fost diagnosticata cu o boala grea si cumplita pentru noi toți: Retinoblastom bilateral (tumora maligna la ambii ochi), care daca nu este tratata urgent risca pierderea vederii si chiar a ochilor. Din pacate, aceasta afectiune grava nu poate fi tratata in tara insa este nevoie de un tratament medical complicat si foarte costisitor in strainătate.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

”Suntem greu încercați în aceste momente și sufletește și psihologic, dar și financiar…de aceea venim cu un apel, cu o rugăminte către toți oamenii de bună credință și cu inimă mare, AJUTAȚI-NE SĂ SALVĂM OCHIȘORII FETIȚEI NOASTRE

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Orice ajutor al dumneavoastra ne va oferi o sansa, o raza de speranta în plus pentru salvarea ochisorilor si vederii fetitei noastre”-  spune cu lacrimi in ochi mama fetiteti.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Specificați numele de familie  (Popov) al copilului pentru care faceți donatia!

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.