Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Și-a luat Lexus de 40.000 € din Germania, n-a apucat să-l conducă şi a rămas fără el la Albiţa

Publicat

in

Un român şi-a luat Lexus de 40.000 € din Germania, n-a apucat să-l conducă şi a rămas fără el la Albiţa. Vameşii i-au luat maşina, care era dată dispărută de la mijlocul lunii februarie.

La sfârşitul săptămânii, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetăţenie, română și R. Moldova, R.P. în vârstă de 36 de ani, pasager într-un microbuz de care era tractata o remorcă tip platformă pe care era transportat un autoturism marca Lexus, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2017. Existând suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare prezentat la controlul de frontieră pentru autoturismul transportat pe platformă, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun cătat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile germane, la data de 19.02.2019.

Cu privire la aspectele constatate, R.P. a declarat că a achiziționat autoturismul cu suma de 39.500 euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.