CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

“Buzatu a fost prins iar langa cazanul cu rachiu.” Vrea amnistie si gretiere!

Publicat

in

Dumitru Buzatu, președintele CJ, a ieșit recent în presa centrală, cu noi declarații care, practic, spulberă chiar orice încercare a județului Vaslui, de a ieși din paradigma de ”județ al infractorilor”, sustine liderul local al PNL, Nelu Tataru. Acesta mai afirma ca Buzatu a cerut amnistia cu orice preț, milă pentru hoți, înțelegere compatimitoare pentru evazionișți, corupți si batjocoritori ai banului public, precum și, de asemenea, vrea cat mai multă empatie pentru autorii sărăcirii românilor.

“Din punctul acesta de vedere, eu cred că în societatea românească este nevoie de amnistierea unor fapte, sunt mii de oameni tineri, bine pregățiți, care au săvârșit o eroare pentru care se căiesc, au făcut eforturi să se reabiliteze, au fost reeducați și pot proba lucrul acesta. Din ce motiv, noi, societatea, prin reprezentanții ei în Parlament, nu face nimic pentru a-i amnistia pe aceștia, de a da dovadă de înțelegere, de clemență, de a-i introduce în circuitul normal, social, pe oamenii aceștia?”, Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui. 

Replica lui Tataru pentru Buzatu

“Fără nicio îndoială, retoricile domnului Buzatu, lansate cu o incredibilă nonșalanță, sunt ori sinceritatile unui hoț, care ține din tot sufletul cu alți hoți , ori efuziunile incoerente ale unui om beat, pe care (iar) l-au prins ziariștii pe lângă cazanul cu rachiu. Ori, mai degrabă, ambele! Dar nu ar fi nicio problema, dacă dl. Buzatu ar fi sărit să apere atât de pătimaș hoții și coruptii țării, cerând legiuitorilor “milă”, “reeducare”, “clemență” și, foarte important, “înțelegere” pentru cei care au sărăcit România și au jefuit-o cât au putut, dacă ar fi făcut asta în nume personal. Dar, mocofanul, NU a fost sunat de presa centrală “pe persoană fizică”, ci ca șef de județ! A vorbit în numele tuturor vasluienilor! Vă dați seama cum au ras ceilalți de toți vasluienii, când au văzut cum șeful județului sare în apărarea infractorilor, a penalilor, a celor dovediți de Lege ca făptuitori de rele?! Ce s-ar mai putea spune acum, de vreme ce iese însuși președintele Consiliului Județean Vaslui, care cere în gură mare clemență, înțelegere și chiar compasiune pentru cei care au furat de-au rupt în România?! 

Dl. Buzatu vrea ca aceșți condamnați penal să fie nu doar iertați, dar și băgați înapoi în aparatele administrative ale statului, la conducere, la locuri călduțe și pe salarii consistente. Sigur că o asemenea atitudine, în contextul în care majoritatea românilor vrea curățarea de hoți și corupți a țării, nu poate înseamna decât o altă mostră de tupeu specific PSD-ist. Și, uite așa, județul Vaslui rămâne “raiul infractorilor”. Căci, după rugămintea publică a domnului Buzatu, pentru clemență față de corupți, fiecare se întreabă: de unde, dacă nu din “județul infractorilor”, se putea ridica un aparator așa de strașnic pentru toți penalii României? Este limpede, așadar, că dl. Buzatu iar umilește Vasluiului. O face conștient, cu scopul de a apăra  interesele PSD-ului, partid ocrotitor de penali! De câte ori iese în public, nu spune o vorba despre sărăcia din Vaslui domnul Buzatu, despre necazurile acestui județ. Se ține insa de propovăduit inepțiile pesediste. De pildă, dăunăzi, venise la Huși, la Cimitrirul Evreiesc, să inspecteze dansul prapadul făcut de niște bețivi, cu locurile de veci ale evreilor. Când l-am văzut, noi toți am zis că, în sfârșit, aceasta este o mișcare foarte bună din partea sa, căci cine s-ar fi putut pricepe cel mai bine la faptele bețivilor, decât unul care chiar știe despre ce e vorba. Dar nici macar la atata n-a fost bun. A venit, a facut o poza printre mormintele devastate, ca sa se consemneze ca “a fost interesat” si atat! Concluzia nu poate fi decât una singură: Dumitru Buzatu, după ce că ține acest județ în sărăcie lucie de 30 de ani, acum vrea să ne mai  ingramadeasca și cu penali prin administrația locală și județeană. Penalii cei buni și competenți, spune dl. Buzatu, ar cam trebui amnistiati….sau gratiati…ca o dovadă de clemență…. Uite, cam ce-i poate trece prin cap unuia cu actele pe la DNA!”

Populare