CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Imagini din locul în care trei elevi au fost înjunghiaţi! Oamenii i-au văzut cum se prăbuşesc din picioare

Publicat

in

Primele imagini din locul în care trei liceeni din Vaslui au fost înjunghiaţi pe stradă arată dimensiunea sălbatică a atacului. Autorul a fost prins după mai bine de o oră şi se află în custodia Poliţiei. El are 17 ani.

Victimele atacului de pe strada Traian din Vaslui au 15, 15 şi 16 ani, fiind vorba despre trei elevi de liceu. Cei trei sunt din comuna Văleni şi s-au întâlnit întâmplător cu atacatorul lor în oraş. Conform unor surse din anchetă, ei se cunoşteau cu agresorul, care e dintr-un sat vecin, Fereşti. Acesta i-a înjunghiat pe toţi trei, apoi a fugit. După mai bine de o oră, adolescentul cuţitar s-a predat singur la Poliţie şi în acest moment e la audieri.

Victimele sale au luat-o la fugă pe stradă şi au căzut, sângerând, oamenii i-au văzut cum se prăbuşesc din picioare şi au sunat la 112. Ambulanţele i-au transportat pe toţi la spital şi starea lor e stabilă. Nu se ştie însă cât de grav au fost răniţi cei trei liceeni.

Victimele și atacatorul sunt de la același liceu

La scurt timp după incident, atacatorul care fugise s-a predat poliției. Tânărul de 17 ani a fost luat și dus la audieri. Atât victimele, cât și atacatorul sunt elevi și învață la același liceu. Surse din anchetă spun că ar fi vorba despre o răfuială, care ar fi fost generată de un conflict mai vechi între cei 4 tineri.

Populare