Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Fosta directoare de la creşa groazei din Iaşi, bătută de tatăl unui copil: “Am început să strig”

Publicat

in

Un nou scandal la creşa din Iaşi, unde trei angajate au fost înregistrate în timp ce jignesc şi umilesc copiii. Directoarea eliberată din funcţie în urma dezvăluirilor a fost atacată de un părinte. Femeia a fost dată cu capul de birou şi lovită în mod repetat. Bărbatul care s-a răzbunat violent pentru traumele prin care ar fi trecut fetiţa lui are acum dosar penal.

Valeria Butnaru, fosta directoare de creşă: Mi-a pus mâna dreaptă şi mâna stângă la gură. Şi m-a ridicat şi m-a tras şi m-a izbit. A fost un şoc, creierul meu era gol. Apoi am realizat rapid că sunt agresată şi lovită cu capul şi am început să strig. 

Sub pretextul că vrea să-şi încrie copilul în grupa mică, bărbatul a atacat-o pe directoarea care se afla la birou în preaviz. A vrut să se răzbune pentru că femeia i-ar fi mutat fetiţa chiar la grupa celor trei îngrijitoare înregistrate în timp ce jignesc copiii şi îi învaţă să înjure.

Mihaela Ghioca, director Direcţia Creşe, Primăria Iaşi: Profitand de un moment de neatentie al doamnei, a prins-o de par, a tras-o cu capul de birou, i-a pus is mana la gura cand a inceput sa strige dupa ajutor.

Femeia agresată spune că mai multe dosare care se aflau pe birou au salvat-o.

Valeria Butnaru, fosta directoare de creşă: Sticla asta e veche de 30 de ani. Pai nu crăpa sticla si ma gaseau doamnele aici in sange? Am vanatai la nas, obraz, aici am un mic hemnatom.

Directoare a obţinut certificat medical şi va face plângere penală împotriva agresorului ei. Incidentul vine la doar câteva zile după ce o mamă a făcut public tratamentul la care au fost supuşi copiii la grădiniţă

Mama unui copil: Copilul mi-a spus acasa sa este batut. Il facea in toate feluirile, jignea parintii, pe mine, pe altii, ca e nespalat, fel si fel de cuvinte.

Mama unui copil: Unul din copiii cu care se vorbea foarte urat era fetita mea. Sunt in stare de soc, am facut atac de panica.

Dezvăluirile au pornit anchete la Poliţie şi la Primărie.

Între timp, tot mai mulţi părinţi fac plângeri penale împotriva celor trei angajate ale creşei care le-au agresat copiii.

Cristian AVRAMESCU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.