Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Gheorghe Flutur își bate joc de suceveni! Flori puse de localnici în gropile unui drum, în semn de protest

Publicat

in

Un grup de cetățeni din orașul Broșteni și-a manifestat nemulțumirea față de ”starea deplorabilă în care se află drumul județean Frasin-Holda”, plantând flori și puieți în gropile din asfalt.

Localnicii au protestat în acest fel faţă de nepăsarea autorităţilor, care nu le-au reparat drumul, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Suceava. Președintele Gheorghe Flutur nu este deloc interesat de situatie.

Ca să nu fie amendați pentru asfaltarea neautorizată a drumului județean, protestatarii au preferat să planteze flori şi crengi de brad în gropile de pe drum.

”Săpând, am găsit țara. Uitați-vă aici. Asta e țara, asta e România! A băgat țara în noroi, nu a scos-o din noroi. Rog frumos autoritățile să vină să repare drumul. Mai este unul Cuc, care este ministrul Transporturilor. Cred că cântă cucul prin Guvern, prin Parlament. Mai este unul, Flutur, la Suceava, care când cu voturile vine și promite și când ajunge în vârful muntelui zboară, el n-are nevoie de drum! Că e flutur! Și noi am rămas, fraierii, să facem drumuri.

Dacă ne-ar prinde că asfaltăm, ne amendează, te bagă în pușcărie. Dar pe ei nu-i poate băga!” – a spus unul dintre protestatari, potrivit unei înregistrări video care a fost postată pe Youtube.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.