Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tânărul suspect de meningită din Vaslui răsuflă ușurat, după ce a aflat rezultatul testelor

Publicat

in

Familia unui tânăr de 20 de ani din Vaslui a trecut prin clipe de mare îngrijorare, când băiatul, un cunoscut de-al fetei de 15 ani care a murit la începutul săptămânii, a început să se simtă rău. Toată lumea s-a temut de același diagnostic: meningită meningococica. De altfel, tânărul le-a povestit medicilor că, recent, s-a întâlnit întâmplător cu fata în oraș și s-au îmbrățișat. A aflat apoi de la televizor că ea a murit de meningită, așa că, la primele semne de boală, a venit direct la spital. Avea dureri puternice de cap și abdomen.

După ce i s-au făcut investigațiile necesare, a fost internat la Secția de Boli Infecțioase, și abia după puncția lombară medicii i-au putut da vestea cea bună: NU are meningită! Totuși, alerta se menține în Vaslui. Așa că toți cei care au intrat în contact cu adolescenta sunt rugați să meargă imediat la doctor la primele semne îngrijorătoare. 

Cristian AVRAMESCU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.