Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Femeie înjunghiată pe o stradă aglomerată din Iaşi, autorul a fost filmat

Publicat

in

O femeie a fost înjunghiată în gât pe o stradă din Iaşi de către un bărbat care a mai atacat în trecut şi alţi trecători. Deşi a fost internat o perioadă într-un spital de boli psihice, el a fost lăsat liber şi a lovit din nou. În imaginile de supraveghere se poate observa cum bărbatul fuge cu un cuţit în mână, fără să-l vadă nimeni, apoi se întoarce după atac pe acelaşi drum, purtând în continuare cuţitul în mână.

Scene incredibile, în plină zi, într-o zonă circulată din Iaşi. Un barbat cunoscut cu probleme psihice a atacat cu un cutit o femeie de 43 de ani, dupa care s-a facut nevazut printre blocuri. Nu este pentru prima data cand barbatul ataca trecatorii si cu toate acestea pana acum a ramas in libertate. Femeia a ajuns in stare grava la spital.

Camerele de supraveghere din zona l-au surprins pe individ in timp ce se îndrepta către victima sa şi la scurt timp după ce a dat atacul.

Victima a fost o femeie care işi bea cafeaua pe o banca, langa o florarie din cartierul Mircea cel Batran. Ea se cunoştea cu atacatorul, pentru care ar fi făcut numeroase fapte bune, cunoscându-i problemele. Îl ajuta cu mâncare, îi dadea ţigări şi cafea.

Femeia a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie, unde va ramane internată.

Deşi a mai fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola, atacatorul se afla în libertate, sub tratament, în grija familiei. Persoane din anturajul atacatorului spun că acesta şi-ar fi pierdut minţile în adolescenţă, dupa ce iubita sa ar fi fost violată chiar sub ochii lui.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.