Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un bărbat din Botoşani şi-a aruncat casa în aer încercând să-şi facă de mâncare

Publicat

in

Explozie uriaşă în comuna Pomârla din Botoşani, după ce un localnic s-a dus în bucătărie şi a pornit aragazul, declanşând un dezastru. Casa a sărit în aer, însă bărbatul a supravieţuit cumva exploziei.

Distrugerile sunt însemnate, proprietarul a suferit arsuri de gradul 2 pe faţă şi pe mâini, însă este în viaţă, el primind îngrijiri la faţa locului de la echipajele SMURD sosite la locul deflagraţiei.

Explozie puternică la Botoşani

Deflagrația a avut loc din cauza unei butelii, care cel mai probabil a fost manevrată în mod necorespunzător. Era amplasată în bucătăria de vară a unui botoșănean de 60 de ani din comuna botoșăneană Pomârla.

Vecinii bărbatului au sunat imediat la 112 după ce au auzit bubuitura, iar echipajele de Intervenție Dorohoi a pornit spre Pomârla. Pompierii și medicii l-au găsit pe proprietar în stare de conștiență însă cu arsuri de gradul II pe față și pe mâini. L-au așezat pe o prispă pentru a primi îngrijiri medicale. În jur, distrugere totală.

Miruna BADEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.