Conecteaza-te cu noi

StiriEst

ACUM Inundatii in Neamt si Vaslui! Pompierii intervin! Circulatie intrerupta pe DN 2F Vaslui-Bacau

Publicat

in

Este cod portocaliu de vreme severa in judetele Vaslui si Neamt. Autoritatile sunt in alerta si spun ca sunt pregatite pentru ce este mai rau! Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Neamt anunta ca sunt mai multe curti inundate în comuna Oniceni, sat Solca. 

“In urma recunoasterii au fost identificate 30 curti inundate. Nu sunt case ori anexe inundate. Intervine un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și o motopompa din cadrul Detașamentului de pompieri Roman – punctul de lucru Poienari”, sustin cei de la ISU Neamt. 

Probleme sunt si in judetul Vaslui. Precipitatiile au inceput in aceasta seara. In unele zone ploua abundent. Garda II Negrești intervine în localitatea Dumești cu două motopompe, acolo unde sunt inundate două case și cinci curți.

Circulație întreruptă pe DN 2F, Bacău-Vaslui

Începând cu ora 23:00, circulația rutieră va fi întreruptă pe DN 2F, km 38+865, pe raza localității Străminoasa (județul Bacău), la limita cu județul Vaslui. Situația este impusă de precipitațiile abundente din această seară, care au condus la umplerea secțiunii podului provizoriu din localitate, existând risc de deversare. Circulația va fi întreruptă până la scăderea nivelului apei. Ca rută alternativă, conducătorii auto au la dispoziție traseul Bacău – Adjud – Podu Turcului – Barlad – Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.