Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O copilă de 11 ani a trecut printr-un coşmar. Ce a păţit în casa unui vecin

Publicat

in

O copilă de 11 ani din judetul Botoșani a trecut printr-un coșmar, agresată sexual de un vecin în care a avut încredere. 

Sub pretextul că îi dă ceva de pomană, individul a atras-o pe fetiţa în casa lui. Biata copila a reuşit apoi să fugă şi le-a povestit nenorocirea părinților săi.

Suspectul a fost reţinut de poliţiştii care susţin că el a mai făcut puşcărie, pentru furturi.

Totul s-ar fi întâmplat duminică, la amiază, când fata se întorcea cu bunica ei de la biserică. Bărbatul de 42 de ani era în curte şi a invitat-o pe fată până în casă ca să îi dea ceva de pomană.

Cu acordul bunicii, copilă s-a dus. Însă îndată ce-a văzut-o intrată în casă, suspectul a închis uşa şi a ameninţat-o cu bătaia. Apoi a încercat să o violeze.

După ce copila a fugit din casa individului, părinţii fetei au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţa şi poliţiştii.

Între timp, câţiva săteni s-au întâlnit întâmplător cu suspectul şi i-au spus că este căutat de poliţie. Individul a negat că ar fi făcut ceva rău. S-a ascuns apoi şi a fost găsit noaptea trecută la o stână, de către anchetatori.

Fata a ajuns la spital în stare de şoc, iar reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului urmează să o includă într-un program de consiliere pentru a trece mai uşor peste trauma suferită.

Suspectul nu recunoaşte acuzaţiile.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

Miruna BADEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.