Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mai multe case au fost inundate in urma ploilor de noaptea trecuta VIDEO

Publicat

in

Mai multe locuinţe din comunele Dumeşti şi Băceşti au fost inundate în urma precipitaţiilor abundente înregistrate în noaptea trecută. La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, pentru evacuarea apei. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, pe DN 15 D şi DJ 195A circulaţia este îngreunată. 

‘Garda II Negreşti a acţionat în localitatea Dumeşti cu două motopompe, după ce două case şi cinci curţi au fost inundate. De asemenea, râul Bârlad a deversat în localitatea Băceşti, ca urmare a acestui fapt fiind inundate 15 locuinţe şi 26 de curţi, iar pe DN 15D şi DJ 195A circulaţia este mult îngreunată. Cu privire la situaţia de la Băceşti s-a trimis mesaj RO – Alert, iar la faţa locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului’, a declarat Marius Stanciu. 

Totodată, potrivit unei informări transmise de Instituţia Prefectului Vaslui, luni, începând cu ora 23,00, circulaţia rutieră a fost întreruptă pe DN 2F, km 38+865, pe raza localităţii Străminoasa din judeţul Bacău, la limita cu judeţul Vaslui. Situaţia a fost impusă de precipitaţiile abundente înregistrată în zonă, care au condus la umplerea secţiunii podului provizoriu din localitate, existând risc de deversare. Ca rută alternativă, conducătorii auto au la dispoziţie traseul Bacău – Adjud – Podu Turcului – Bârlad – Vaslui.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.