Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tatal unuia dintre elevii injunghiati pe Traian a bagat cutitul intr-un satean

Publicat

in

Un barbat din localitatea vasluiana Valeni a ajuns in stare grava saptamana trecuta la Spitalul de Urgenta din Vaslui. El a fost injunghiat in timp ce se afla pe camp. Victima lucra la o stana din Valeni si din cate se pare avea un conflict mai vechi cu un alt cioban. Cei doi se certau de la o bucata de pasune pe care pasteau animalele. Conflictul a degenerat insa. Atacatorul este Ion Luca, tatal unui dintre elevii care au fost la randul lor injunghiati pe strada Traian. Barbatul injunghiat le-a povestit cadrelor medicale care l-au transportat la spital ca Luca a venit chitit sa il omoare. A vrut initial sa ii taie gatul, dar victima s-a aparat. Agresorul i-a infipt cutitul in piept. Barbatul injunghiat a fost transportat la spital unde a suferit o interventie chirurgicala. 

Agresorul Ion Luca este tatal unuia dintre minorii care au fost înjunghiaţi recent pe strada Traian din municipiul Vaslui. 

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, este vorba despre trei elevi de la un liceu vasluian, unul de 15 ani şi doi în vârstă de 16 ani, care au fost atacaţi cu un cuţit de un al patrulea elev. Elevii agresaţi sunt din mediul rural, din comunele Văleni, Fereşti şi Soleşti. Ei au suferit mai multe plăgi înjunghiate fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui.

Cristian AVRAMESCU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.