Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tataru (PNL) rade de mitingul PSD! Buzatu : “Nu cred ca trebuie sa dam raspunsuri la toate prostiile”

Publicat

in

PNL face haz pe tema mitingului organizat de social democrati. Actiunea a avut loc duminica trecuta, iar la ea au luat parte mai putin de 200 de oameni. “Duminica a fost marele miting al PSD-ului de la Vaslui, organizat de insusi Dumitru Buzatu, insa si azi, la doua zile dupa eveniment, mai rade lumea de “anvergura” teribila, pe care manifestarea a inregistrat-o: aproape… 200 de social-democrati, din care ar fi corect sa-i scadem pe cei, destul de multi, care erau doar in trecere, prin Piata Civica! Atat a ramas din “Armata” domnului Buzatu, din municipiul resedinta de judet. Ce rusine pentru domnul presedinte de CJ!” sustine Nelu Tataru, presedintele PNL Vaslui. 

Liberalii il mai acuza pe Dumitru Buzatu ca incita lumea la violenta. 

“Cand a vazut ridicolul adunarii, a dat turbarea peste domnul Buzatu! Membrii PSD, rasfirati prin piata, si-au dat ghionturi, vazand cum “prezindentul” se face rosu de furie. De nervi, dl. Buzatu a incitat la violente: “Sa le dam in nas”, a urlat acesta, spre nedumerirea “multimii” formate, cum spuneam, din cel mult 200 de suflete. Si acum ne intrebam: ce s-o fi intamplat cu eternii alegatori PSD? Sa-l fi vazut de atat de multe ori beat la televizor pe Mitica, incat acum, sa nu fi raspuns chemarii sale, gandind ca iar o fi vorbit la bautura?! Sau sa se fi uitat tot judetul la Pro Tv, la frumoasa emisiune “Romania, te iubesc”, in care domnul Buzatu si cu distinsa sa consoarta, apareau in toata impertinenta lor, de mosieri imbuibati, stapani de neclintit peste vreo 400 de mii de prosti”, a mai spus Tataru. 

De ironiile liderilor locali ai PNL nu a scapat nici senatorul PSD Gabriela Cretu. 

“Doamna Cretu, cea care atentiona ziaristii ca “nu stiu cu cine vorbesc” (ete, la ea!) s-a deranjat personal sa vina la marele miting. Degeaba, insa, caci “mojicii” de alegatori, au avut tupeul sa n-o onoreze cu prezenta. Dupa modelul de obraznicie, pe care l-a vazut toata lumea in reportajul emisiunii de la Pro TV, doamna Cretu a insfacat microfonul si a dat drumul unei tirade, pline de infumurari si istericale. Oricum, dl. Buzatu are probleme, in aceasta perioada. Unde-i sunt simpatizantii?! Atatia ani i-a educat cu ajutoare sociale pe unii, altora le-a dat micii, altora bere, pe unii primari din Opozitie i-a pacalit cu doi, trei lei, iar acum, cand ii arde…buza, in prag de “Europarlamentare”, ei dorm? 

– Dezamagitor! De aceea e inevitabil ca dl. Buzatu sa spumege! Nici primarii liberali, pe care i-a tot ademenit ani la rand, cu fondurile de la “pusculita” Consiliului Judetean n-au fost vazuti in piata, ca sa dea un puternic semnal pesedist intregului judet. Gurile rele spun ca, pe acest fond de esecuri succesive, domnul Buzatu cica ar fi in pragul depresiei! Sfatul nostru este nu se refugieze (iarasi) in bautura, ca, nu de alta, dar la urmatorul mare miting electoral, sa nu cumva sa ramana-n piata doar dansul si cu doamna Gabi”, a subliniat Nelu Tataru. 

Dumitru Buzatu : “Ar trebui poate sa ne schimbam cu totii, sa incercam sa cultivam un anumit dialog”

Dumitru Buzatu, liderul local al PSD sustine ca nu vrea sa dea raspunsuri la “prostiile pe care unii le prezinta ca pe un discur politic”.

“Reprezentantii PNL au un anumit tipar in legarura cu adresarea catre posibilii simpatizanti sau catre cetatenii judetului Vaslui. Am spus in mai multe randuri ca maniera aceasta de a-i insulta pe toti, de a-i culpabiliza, de a-i face prosti, de a gasit tot felul de subterfugii inafara celor reale, adica a guvernarilor din care au facut parte, este o caracteristica a PNL. Am evitat foarte multa vreme sa vorbesc despre aceste lucruri pentru ca eu nu cred ca trebuie sa dam raspunsuri la toate prostiile acestea pe care unii le dau drept discurs politic. Ar trebui poate sa ne schimbam cu totii, sa incercam sa cultivam un anumit dialog, sa ne referim la activitatea noastra, adica la politica si sa prezentam oamenilor ceea ce avem de gand sa facem. Daca vrem sa injuram pe unul sau pe altul, e o problema a fiecarui reprezentant al partidului politic si este o problema care pe mine nu ma preocupa”, a declarat Dumitru Buzatu. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.