Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sute de vasluieni vor fi dusi la mitingul lui Dragnea de la Iasi. Mesajul celor care au monta scena!

Publicat

in

Unul din angajatii firmei care a montat scena si cele patru plasme din Piata Unirii din Iasi pentru mitingul PSD la care va participa in aceasta dupa amiaza si Liviu Dragnea. Imbracat intr-un tricou cu un mseaj anti PSD, muncitorul care monta schela, a aratat si semne obscene cand a venit vorba de Dragnea. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

La Iasi se fac pregătiri intense pentru mitingul PSD. Probele la sunet s-au făcut pe piesa Devil don’t cry a celor de la King 810.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Sute de autocare, garnituri de trenuri pline cu participanti din toata tara vor sosi la manifestarea organizata de PSD in capitala Moldovei. Si din judetul Vaslui vor pleca cateva sute de social democrati. S-au intarit masurile de protectie dar si pregatirile pentru staf-ul social democratilor.

Masuri radicale dispuse de primarului Iasului inaintea mitingului PSD de pe 9 mai. Mai exact, edilul Iasului sustine ca a fost suplimentat numarul camerelor de supraveghere din zona centrala a orasului, biroul de comanda fiind chiar in incinta Primariei. Astfel, spune Mihai Chirica, in cazul unor incidente persoanele implicate vor putea fi identificate mai usor. Acesta a adaugat ca exista deja informatii precum la mitingul PSD de pe 9 mai vor fi create diversiuni chiar de catre organizatori. Drept urmare primarul Iasului a transmis un avertisment fostilor colegi de partid. „Nu e o forma de amenintare dar nu ramane nimeni pedepsit care vrea sa faca dezordine. Eu inteleg ca PSD Dragnea este ca un catel  in calduri acum care vrea sa-si marcheze teritoriile pe care le-a pierdut. Dar nu va ramane asa. Nu va putea marca nimic aici. Iasul a fost si va ramane simbolul demnitatii acestei natiuni „. Precizam ca la mitingul de pe 9 mai PSD mizeaza pe participarea a 40.000 de oameni. acestia vor fi adusi cu autocarele iar unele garnituri de trenuri din zona Moldovei vor fi suplimentate.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.