Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ludovic Orban la Vaslui: “Nu poti sa votezi un partid care este zero la nivel european, care este paria la nivel european”

Publicat

in

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, cu ocazia unei vizite la Vaslui, caPSD are un comportament antidemocratic si antieuropean, impotriva valorilor, principiilor si regulilor care guverneaza Uniunea Europeana, afirmand, totodata, ca “PSD este ciuma rosie nu numai in Romania, este ciuma rosie si la nivel european”.

“In aceste conditii, pe 26 mai, romanii trebuie sa reflecteze foarte serios cu cine voteaza la alegerile europene. Nu poti sa votezi un partid care este zero la nivel european, care este paria la nivel european, care nu este acceptat nici macar in familia politica. Orice europarlamentar care va reprezenta PSD in Parlamentul European nu va avea capacitatea de a obtine nimic bun pentru Romania. Dimpotriva, va fi considerat ca un stigmatizat, pentru ca reprezinta un partid antieuropean. (…) Conflictul absurd provocat de liderii PSD si de oficialii PSD cu liderii UE, cu partenerii europeni, cu conducatorii guvernelor si statelor care ne sunt partenere la nivel european este un conflict care a subrezit grav Romania, a slabit pozitia Romaniei la nivel european si pune in pericol sansa fiecarui roman de a beneficia de pe urma apartenentei Romaniei la Uniunea Europeana”, a opinat Orban. El a adaugat ca in conditiile in care PNL va fi bine reprezentat pe plan european, Romania va fi mai puternica, mai apreciata si mai respectata si va avea capacitatea sa influenteze deciziile, astfel incat sa aduca beneficii maxime pentru cetatenii sai. Ludovic Orban a efectuat, vineri, o vizita electorala in judetul Vaslui.

Miruna BADEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.