Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Primarul Lungu minte cu nerusinare! Suceava -un oras blocat, Ion Lungu e preocupat de campanie

Publicat

in

Pe podul din zona Bazar traficul este infernal, lucrarile de reabilitare se desfasoara cu viteza melcului, dar Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, parca traieste in alta lume. Obisnuit sa ii minta pe cetateni si sa arunce mereu praf in ochii oamenilor, Lungu sustine ca lucrarile decurg bine.  Seara trecuta Lungu a mers pana la podul de la Bazar si si-a facut o sedinta foto. Asa considera edilul ca ii mai duce un pic de nas pe sucevenii care stau în imensele cozi de pe sensul Carrefour – Mol și de pe sensul Centrul Sucevei – Bazar. 

„Am mers aseară în zona podului de la bazar să văd dacă se poate lucra pe timp de noapte și în această dimineață, la prima ora, pentru a viziona stadiul lucrărilor ce se execută la podul de peste râul Suceava.

Îmi cer scuze față de suceveni pentru deranjul creat și vă aduc la cunoștință faptul că aceste lucrări trebuie făcute acum, nu suportă amânare.

Am ajuns în această situație datorită distrugerii și deformării elementelor de rost de dilatație cauzate de traficul greu. Distrugerea și avarierea sistemului de fixare a elementelor de rost și infiltrarea apei sub hidroizolație, precum și distrugerea acesteia pe anumite porțiuni, pot duce chiar la suspendarea circulației pe pod.

Prin urmare, lucrările nu mai pot fi amânate sau reprogramate.

Trebuie să facem lucrarea cât mai repede, dar să o facem și de calitate.

Zilnic voi mege la fața locului să verific modul în care se prezintă lucrările.

Mulțumesc sucevenilor pentru înțelegere”, a scris Ion Lungu, sau a scris cineva pentru el, pe pagina de Facebook.

Ion Lungu a pus și două poze, pentru a dovedi faptul că s-a deplasat până la podul respectiv. 

Lungu minte cu nerusinare

Tot seara trecuta, fostul prefect de Suceava, Florin Sinescu a trecut prin zona bazarului si ce sa vezi, nici urma de muncitori. “Chinezii au construit o gara intr-o noapte, iar noi cateva rosturi le facem cel mai repede intr-o luna. La aceasta ora cateva masini pe podul de la Burdujeni, in rest liniste, nu lucreaza nimeni. Noapte buna”, a scris Sinescu pe facebook. Mai multi cetateni au postat astazi pe retelele de socializare imagini cu muncitorii laudati de primarul Lungu. Acestia trageau mața de coada, nu munceau. 

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.