Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Alertă MAE pentru românii din Italia. Imagini teribile surprinse în nordul Peninsulei

Publicat

in

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de călătorie pentru cei care călătoresc în Italia, unde sunt anunţate, începând de duminică, furtuni, precipitaţii intense, vânt puternic şi scăderi de temperatură.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Italiană că, în conformitate cu datele transmise de autorităţile locale, condiţiile meteorologice se vor înrăutăţi începând cu data de 12 mai 2019, cu vânt puternic şi scăderi de temperatură îndeosebi în regiunea Emilia-Romagna şi în regiunile din centrul şi sudul ţării. Astfel, Serviciul de Protecţie Civilă italian a emis, pentru ziua de 12 mai 2019, cod portocaliu de furtună, precipitaţii intense şi vânt puternic, în regiunile Emilia-Romagna şi Marche şi cod galben pentru regiunile Veneto, sudul Toscanei, Umbria, Lazio, Abruzzo, Molise, Campania, Puglia, Basilicata, Calabria şi Sicilia”, anunţă MAE.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Meteorologii de la Severe Weather Europe au publicat pe pagina de Facebook imagini teribile care surprind o supercelulă formată ieri în nordul Italia, lângă Montagnana.

Cristian AVRAMESCU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.