Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Oameni în scaune cu rotile la primul metru de autostradă din Moldova

Publicat

in

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova și a creat un adevarat fenomen național cu mișcarea #sieu, a lansat într-un mod inedit documentarul realizat referitor la victimele accidentelor de circulație.

Acesta a organizat o conferință de presă în scaun cu rotile, pentru lansarea documentarului ,,Străzi, vă rog – aveți și neletale?”.

Filmul este realizat de Ștefan Mandachi, fondatorul campaniei ,,România vrea autostrăzi”, în colaborare cu Asociația Națională pentru Sprijinirea Victimelor și Prevenirea Accidentelor Rutiere.

Evenimentul își propune să sensibilizeze opinia publică asupra tragediilor produse de accidentele rutiere.

„Conferința este o ocazie unică pentru oamenii prezenți să simtă viața dintr-un scaun rulant și să înțeleagă de ce supraviețuitorii accidentelor care au rămas cu dizabilități în urma acestor tragedii sunt adevărați eroi. Nu în ultimul rând, este o invitație la discuție cu supraviețuitorii accidentelor rutiere și familiile acestora, în scopul conștientizării nevoii unei schimbări de atitudine, infrastructură și un prim pas într-o schimbare absolut necesară, pentru un viitor mai sigur pe străzile României”, spune Ștefan Mandachi.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.