Conecteaza-te cu noi

StiriEst

ACUM Barbat mort dupa ce a fost intepat de un roi de albine.Victima se afla pe camp

Publicat

in

UPDATE

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD Vaslui a fost solicitat să intervină, marţi, pentru salvarea unui bărbat de 69 de ani, aflat în stare de inconştienţă, după ce a fost înţepat de un roi de albine. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu, incidentul a avut loc pe un câmp din comuna Vultureşti. În acelaşi timp, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj de tip B2 de la Staţia Negreşti a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, au anunţat reprezentanţii instituţiei. Barbatul nu a mai putut fi salvat!

Stirea initiala

Un barbat in varsta de 69 de ani din Vulturesti, judetul Vaslui, a fost intepat de un roi de albine, pe câmp. A fost alocat un echipaj de salvare de la Negresti si simultan, a fost trimis la fata locului un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.