Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mercedes făcut praf de un şofer de 22 de ani care a murit pe loc, la Scânteia, în Iaşi

Publicat

in

Un Mercedes a fost făcut praf de un şofer de 22 de ani care a murit pe loc, la Scânteia, în Iaşi, într-un teribil accident, în mijlocul nopţii. Un alt tânăr, care era pe bancheta din dreapta, a ajuns cu răni grave la spital. Un accident rutier mortal a avut loc în noaptea de miercuri, spre joi, în localitatea ieșeană Scânteia. Un şofer de doar 22 de ani a murit în jurul orei 2, după ce a intrat cu Mercedes-ul într-o curbă, cu viteză. “La fața locului a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean de tip C2 și echipajul de prim ajutor. În urma accidentului au rezultat două victime: șoferul de 22 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral sever și care a decedat la locul solicitării, dar și pasagerul din partea dreaptă- față, în vârstă de 26 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, o contuzie toraco-abdominală și o fractură cu tasare de coloană lombară. Acesta din urmă a fost adus la Unitatea de Primire a Urgențelor, a fost investigat și stabilizat, după care a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie din Iași”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași.

La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Poliției Rutiere, care au efectuat verificări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului mortal.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.