Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Nelu Tătaru: “Cetăţenii sunt mult mai porniţi să meargă la urne”

Publicat

in

Filiala Teritorială a PNL Vaslui participă cu 500 de delegaţi la mitingul care are loc, sâmbătă, la Bucureşti. Liderul organizaţiei, Nelu Tătaru a precizat că membrii PNL din judeţ sunt în această perioadă implicaţi în campania electorală, în urma discuţiilor cu alegătorii constatându-se că aceştia au o dorinţă mai mare de a merge la urne, comparativ cu anterioarele alegeri europarlamentare. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

‘Este o perioadă foarte plină, suntem cu toţii implicaţi în acţiunile specifice campaniei. Din judeţul Vaslui participăm la miting cu 500 de delegaţi. Din ce am văzut în ultima perioadă, cetăţenii sunt mult mai porniţi să meargă la urne. De asemenea, îi vedem pe alegători mai activi. Sunt mitinguri şi contra-mitinguri, vedem discuţii mai dese, mai aprinse. Pornind de la nemulţumirea care există în rândul cetăţenilor vizavi de actuala guvernare PSD – ALDE, dar şi pe o efervescenţă creată de partidele politice, care vor să dea importanţa cuvenită alegerilor europarlamentare, se simte o dorinţă mai mare de participare. Urmează, de asemenea, încă trei tururi de alegeri, vor fi doi ani grei, în care lumea trebuie să fie conectată şi în care partidele trebui să convingă că merită voturile cetăţenilor’, a declarat preşedintele PNL Vaslui. Nelu Tătaru a spus că principala direcţie în ceea ce priveşte derularea campaniei electorale este reprezentată de informarea cetăţenilor cu privire la mecanismele funcţionării Parlamentului European şi importanţa alegerilor europarlamentare.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.