Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un bebeluş din Botoşani a sfârşit sub privile mamei după ce a mâncat popcorn

Publicat

in

Concluzie şocantă în cazul copilaşului de 1 an şi jumătate care a murit joi, 16 mai, la Botoşani, după ce a început să se simtă rău. Se pare că bebeluşul înghiţise popcorn.Nenorocirea s-a petrecut în comuna Păltiniş, judeţul Botoşani, acolo unde copilaşul locuia împreună cu mama şi surioara lui 3 ani, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate. Zilele trecute, femeia a sunat disperată la 112 după ce copilul de 1 an şi jumătate a început să se simtă rău. Echipajul de prim-ajutor sosit la faţa locului l-au găsit pe bebeluș în stop-cardiorespirator

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, copilul nu a supraviețuit. Cazul a ajuns în atenția reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani. S-a demarat o anchetă şi, în urma necropsiei, s-a stabilit că micuţul „s-a înecat cu un grăunte de la popcorn, grăunte care în timp i-a perforat plămânul”.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„Potrivit informațiilor pe care le avem la această oră prezentate de colegii mei într-o scurtă informare, a rezultat faptul că acest copil a decedat din cauza faptului că s-a înecat cu un grăunte de la popcorn, grăunte care în timp i-a perforat plămânul, fapt care a fost constatat la necropsie. Copilul a fost înmormântat pe 20 mai 2019, iar mama acestuia este momentan cercetată de către poliție”, a declarat pentru botosaneanul.roAlexandru Colbu, purtător de cuvânt DGASPC.

Cazul este cercetat de polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, care vor stabili cine se face vinovat pentru moartea micuțului.

Miruna BADEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.