Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Gabriela Cretu:”Nu știu să urăsc sau să disprețuiesc. Nu mă tem pentru mine”

Publicat

in

Dupa ce PSD a pierdut alegerile, inclusiv in judetul Vaslui, senatorul PSD Gabriela Cretu a postat un mesaj pe contul de facebook:

Nu mă sperie atacurile personale. “Am curaj pentru toți cei pe care îi reprezint! Altfel nu mi-aș fi asumat niciodată răspunderea de a intra în bătăliile în care am intrat! 

Că sunt atacuri total mincinoase și nedrepte, mă doare dar e o problemă personală. Că încercă ”cei bine organizați” să anuleze o viață pe care am dedicat-o integral muncii și celorlalți, pot să gestionez singură! Nu știu să urăsc sau să disprețuiesc. Nu mă tem pentru mine. Nimic din ceea ce-mi pot ei lua nu-mi este indispensabil! În realitate, sunt eu, așa cum mă știu cei care mă știu!

Sunt înfinit îngrijorată pentru că nu am anticipat cât de repede se va instala puterea de a crea și controla o realitate paralelă și oameni de unică folosință. 

Crezând fundamental în umanitatea din noi, am anticipat, dar nu destul, eficiența programării urii amestecată cu fake-news-ul. Sunt infinit îngrijorată că jumătate din această țară  va fi aruncată peste bord (și 90% din această lume). Nici despre cealaltă jumătate nu aș garanta prea multe… Visul pentru o lume mai bună se mai amână.

E un trend, nu suntem buricul pământului. Ieri nu a câștigat niciun partid politic și nu a pierdut niciun partid politic. Nu plângeți și nu vă bucurați!

Ziua de ieri va deveni simbolică pentru moartea democrației, imperfectă cum era, dacă nu ne trezim. A fost doar un experiment. Putem fi transformați în orice și puși să facem, cu bucurie chiar, orice… 

Suntem cu un pas doar în urma Franței. După cei de unică folosință, vin fasciștii. High tech! 

Post Scriptum

Comentariul nu se referă la bună credința sau naivitatea cu care oamenii pot face lucrurile. Comentariul nu e o analiză. E o reacție. Pentru analiză, e nevoie de multe…

Despre partid, aceleași lucruri, ca în trecut. Plus unul. Ne trebuie curaj și solidaritate tutror celor care suntem de stânga. Drumul va fi lung. Nu mă refer la procente!”

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.