Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un preot se judecă cu preoteasa pentru testul de paternitate al copilului. Femeia refuză să-l facă

Publicat

in

O preoteasa din Vaslui căreia soțul i-a cerut să facă test de paternitate a preferat să plătească amenzi, în loc să respecte dispozițiile judecătorilor. A platit până acum amenzi de peste două mii de lei din cauză că nu s-a prezentat la proces cu testul de paternitate. 

Preotul Ștefan Sălaru, care slujește la parohia din comuna Stănilești, județul Vaslui, o bănuiește de lucruri necurate pe preoteasa Mihaela Sălaru, care lucrează ca secretară la primărie. Sătenii susțin și ei că preoteasa ar avea o relație „nepotrivită” cu viceprimarul Costică Tofan. Preotul se judecă de ceva timp cu propria soţie pentru că femeia nu vrea să facă testul de paternitate al copilului abia născut. Preoteasa susţine că bebeluşul este al preotului, însă preotul are alte bănuilei şi a cerut un test de paternitate. Instanţa de judecată i-ar fi acordat acest drept şi a obligat-o pe femeie să vină cu copilul să facă testul, însă preoteasa este la al 4-lea termen la care nu se prezintă, al 5-lea fiind stabilit pe 3 iunie. Femeia susține într-una că nu a călcat strâmb, însă refuză să se prezinte cu copilul pentru testul de paternitate. Din această cauză ea a plătit amenzile pentru neprezentare şi nerespectare a dispoziţiilor instanţei.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.