Conecteaza-te cu noi

StiriEst

ACUM: Trei copii cu arsuri provocate de o sticla cu benzina

Publicat

in

Trei copii din oraşul Negreşti, judeţul Vaslui, au ajuns, miercuri, la spital, cu arsuri grave pe corp provocate de explozia unei sticle cu benzină cu care s-au jucat, pe un câmp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Trei copii de 8, 11 şi 13 ani, din oraşul Negreşti, judeţul Vaslui, au fost transportaţi de urgenţă la spital, miercuri, cu arsuri de gradele I, II şi III pe corp, după ce au aprins o sticlă cu benzină găsită pe câmpul unde se jucau, iar aceasta a explodat.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Potrivit ISU Vaslui, copiii sunt conştienţi şi nu au arsuri la nivelul căilor respiratorii.

„Sunt trei copii, de 8, 11 şi 13 ani, din Negreşti care s-au jucat pe câmp cu o sticlă de benzină căreia i-au dat foc şi a explodat.Au arsuri de gradul I, II şi III pe corp, sunt conştienţi, nu au arsuri la nivelul căilor aeriene. Au fost transportaţi cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim-ajutor şi o ambulanţă, la Unitatea de Primiri Ugenţe a spitalului din Vaslui”, a declarat pentru MEDIAFAX plt. adj. Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Potrivit poliţiştilor, incidentul s-a produs pe un teren situat într-o zonă cu case a oraşului Negreşti şi a fost semnalat pe numărul de urgenţă 112 de către o rudă a unuia dintre copii. În zona în care se jucau aceştia erau aruncate mai multe rezervoare auto dezafectate.

„În cauză se fac cercetări şi s-a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.