Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO -Ziua absolventului!

Publicat

in

Peste 1.300 de elevi din municipiul reşedinţă, care termină anul acesta clasa a XII-a, au participat, joi, la Ziua Absolventului, eveniment organizat de Primăria municipiului Vaslui. Elevii au fost felicitaţi de părinţi, profesori şi autorităţile locale, iar şefii de promoţie ai celor şase licee din municipiul Vaslui au vorbit despre importanţa învăţăturii, transmiţând mulţumiri celor care i-au îndrumat. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

‘Ce dulce-amar este gustul acestui moment! Ce ani de o frumuseţe tulburătoare şi inegalabilă rămân în urmă! În toţi aceşti ani, aţi lăsat urme în viaţa liceului şi fiecare colţişor al acestuia vi s-a întipărit în suflet. Liceul a devenit pentru voi… acasă. De aceea se spune că din liceu nu pleci nicicând. Rezultatele voastre de excepţie la olimpiade şi concursuri şcolare au contribuit serios la consolidarea imaginii şcolii vasluiene şi a Vasluiului în panoplia învăţământului românesc. Cei care au contribuit la formarea voastră umană şi profesională vă vor însoţi mereu devenirea cu gândul lor ocrotitor şi cu speranţa că şi-au asigurat în inimile voastre un atriu sau un ventricul aparte, învelit în respect şi încredere. Să nu-i uităm pe părinţii voştri, cei care au suferit alături de voi în momentele dificile, cei care v-au susţinut şi încurajat. Le datoraţi – fără doar şi poate – satisfacţia viitorului vostru împlinit. Trăiţi frumos şi demn şi umpleţi-vă viaţa cu bucurii simple şi curate!’, le-a spus primarul elevilor.  Anul acesta, un număr de 1.332 de elevi din liceele vasluiene au absolvit clasa a XII-a.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.