Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sa ne cunoastem valorile! Ei sunt sefii de promotie ai liceelor vasluiene

Publicat

on

Elevii de clasa a XII-a și-au încheiat (temporar sau definitiv) socotelile cu școala, iar în curând vor intra în febra examenului de Bacalaureat. Ambiția, munca, perseverența și seriozitatea cu care au privit cei patru ani de liceu se reflectă în media generală și, implicit, în cunoștințele asimilate pe parcursul ultimilor patru ani.

Dintre sutele de absolvenți ai liceelor din Vaslui, doar sase se pot mândri cu statutul de șef de promoție, fiind cei mai buni din generația lor.Se spune că anii de liceu sunt cea mai frumoasă perioadă din viața unui om. Cu siguranță, atât șefii de promoție, cât și colegii lor, pleacă din unitățile de învățământ vasluiene cu un bagaj de cunoștințe bine închegat, cu amintiri de neuitat și cu speranța că tot ce au învățat le va fi de folos în viață. Tot ce le rămâne de făcut este să arate lumii că natura ne aseamană, iar educația ne deosebește. Succes în viață!

Elena Laura Rotaru este sefa de promotie de la Colegiul Economic “Anghel Rugina”. Ea a obtinut media generala 9,83.

Isabela Butnariuc are media generala 9,94 si este sefa de promotie a Liceului cu Program Sportiv. 

Tot media generala 9,94 are si Giorgiani Andrei Talpalaru de la Liceul “Emil Racovita”

Andreea Marcela Todirascu este sefa de promotie a Liceului “Ion Mincu. Ea are media generala 9,53

Maria Ioana Dobrovolschi este singura sefa de promotie cu media 10. Fata este eleva la Liceul “Mihail Kogalniceanu”.

Lupu Delia Lacramioara este sefa de promotie a Liceului “Stefan Procopiu”. Ea o obtinut media generala 9,94.

CENTRALIZATOR  ȘEFI  PROMOȚIE  

2015 – 2019

1. COLEGIUL ECONOMIC „ANGHEL RUGINĂ”


Șef promoțiecl. a XII-aROTARU LAURA ELENA9,83
Șef promoțiecl. a XI-aCIOLAN LAURA9,84
2. LICEUL CU PROGRAM SPORTIV


Șef promoțiecl. a XII-aBUTNARIUC ISABELA9,94
Șef promoțiecl. a XI-aBEJENARU MARIA9,70
3. LICEUL TEORETIC „EMIL RACOVIȚĂ”


Șef promoțiecl. a XII-aTALPALARU ANDREI GEORGIANI9,94
Șef promoțiecl. a XI-aANDRONIC DRAGOȘ SEBASTIANIFTODE ȘTEFANIADIACONU RAREȘ NICOLAE10,0010,0010,00
4. LICEUL THNOLOGIC „ION MINCU”


Șef promoțiecl. a XII-aTODIRAȘCU MARCELA ANDREEA9,53
Șef promoțiecl. a XI-aPOPA PAULA9,42
5. LICEUL TEORETIC  „M.KOGĂLNICEANU” VASLUI


Șef promoțiecl. a XII-aDOBROVOLSCHI IOANA MARIA10,00
Șef promoțiecl. a XI-aULEA ANASTASIA10,00
6. LICEUL „ȘTEFAN PROCOPIU”


Șef promoțiecl. a XII-aLUPU DELIA LĂCRĂMIOARA9,94
Șef promoțiecl. a XI-aAPORCĂRIȚI ANDREEA9,80

StiriEst

Accident cu patru victime. O fetita este in stare grava

Publicat

on

De catre

Grav accident de circulatie in dreptul licalitatii Costesti din judetul Vaslui. Doua masini sunt implicate, iar in urma coliziunii au rezultat patru victime printre care doi copii. O fetita in varsta de 5 ani este in stare grava, iar medicii de la salvare au solicitat interventia elicopterului SMURD. Fata are o ruptura de splina si va fi transportata la Iasi. 

“Mă aflam întâmplător în zonă și am nimerit în mijlocul unui accident rutier la Stâna Costești. Erau patru victime doi adulți și doi copii. Cel mai grav o fetiță de 5 ani cu traumatism toracoabdominal și șoc hemoragic. A fost stabilizată de un echipaj B2 de la SAJ , predată apoi la TIM și preluată în final de elicopter și dusă la Iași”, a spus medicul Dan Ungureanu.

Citeste in continuare

StiriEst

Elev electorcutat la scoala. A bagat incarcatorul de la telefon in priza, apoi in gura

Publicat

on

De catre

Un elev in varsta de de 14 ani, din judetul Vaslui, s-a electrocutat la scoala. Copilul si-a conectat incarcatorul telefonului la priza de 220W iar capatul l-a bagat in gura. 

Incidentul s-a petrecut la scoala din localitatea vasluiana Gârdesti. Elevul in varsta de 14 ani a vrut sa faca o gluma in fata colegilor. Si-a conectat incarcatorul telefonului la priza din sala de clasa, iar capatul l- a bagat in gura. A cazut la podea si a ramas fara cunostinta cateva minute. Alertati de tipetele copiilor, profesorii au sunat la 112, iar un echipaj de la Serviciul de Ambulanta a fost trimis la fata locului. Copilul a fost gasit constient, a fost preluat de catre echipajul medical si transportat la spital, el avand o rana pe limba.

Citeste in continuare

StiriEst

Un gălăţean și-a ţinut mama moartă în casă patru luni, pentru a-i încasa pensia

Publicat

on

De catre

Caz revoltător într-o comună din Galaţi! Un bărbat şi-a ţinut mama moartă în casă, timp de patru luni, pentru a-i încasa pensia.

Isprava a fost descoperită chiar de poştaşul care îi aducea banii femeii. Îngrijorat că nu o mai văzuse pe bătrână de mult timp, acesta a anunţat poliţia. Bărbatul este cercetat acum pentru ucidere din culpă. Oamenii legii nu exclud să-şi fi lăsat mama să moară.

Patru luni a locuit bărbatul cu mama moartă în casăşi nimeni nu a bănuit nimic. Ba chiar, la magazinul din sat, făcea cumpărături ca pentru doi. În tot acest timp, el a încasat pensia bătrânei, de 800 de lei. Pentru că în ultimul timp, femeia nu mai ieşise să ia banii, poştaşul şi-a dat seama că se întâmplă ceva ciudat şi a alertat poliţia.

Poliţiştii au mers imediat acasă la persoana în cauză şi într-una dintre încăperile locuinţei au găsit corpul neînsufleţit al femeii aflat într-o avansată stare de descompunere. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei – Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galaţi

La audieri, bărbatul le-a spus oamenilor legii că bătrâna a murit din cauze naturale şi că i-a ascuns cadavrul pentru că nu avea bani de înmormântare. Vecinii cred însă altceva. Poliţiştii fac acum anchetă şi au deschis pe numele bărbatului dosar penal. Bătrâna mai avea doi fii, care sunt plecaţi la muncă în străinătate.  

Citeste in continuare

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est