Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sa ne cunoastem valorile! Ei sunt sefii de promotie ai liceelor vasluiene

Publicat

on

Elevii de clasa a XII-a și-au încheiat (temporar sau definitiv) socotelile cu școala, iar în curând vor intra în febra examenului de Bacalaureat. Ambiția, munca, perseverența și seriozitatea cu care au privit cei patru ani de liceu se reflectă în media generală și, implicit, în cunoștințele asimilate pe parcursul ultimilor patru ani.

Dintre sutele de absolvenți ai liceelor din Vaslui, doar sase se pot mândri cu statutul de șef de promoție, fiind cei mai buni din generația lor.Se spune că anii de liceu sunt cea mai frumoasă perioadă din viața unui om. Cu siguranță, atât șefii de promoție, cât și colegii lor, pleacă din unitățile de învățământ vasluiene cu un bagaj de cunoștințe bine închegat, cu amintiri de neuitat și cu speranța că tot ce au învățat le va fi de folos în viață. Tot ce le rămâne de făcut este să arate lumii că natura ne aseamană, iar educația ne deosebește. Succes în viață!

Elena Laura Rotaru este sefa de promotie de la Colegiul Economic “Anghel Rugina”. Ea a obtinut media generala 9,83.

Isabela Butnariuc are media generala 9,94 si este sefa de promotie a Liceului cu Program Sportiv. 

Tot media generala 9,94 are si Giorgiani Andrei Talpalaru de la Liceul “Emil Racovita”

Andreea Marcela Todirascu este sefa de promotie a Liceului “Ion Mincu. Ea are media generala 9,53

Maria Ioana Dobrovolschi este singura sefa de promotie cu media 10. Fata este eleva la Liceul “Mihail Kogalniceanu”.

Lupu Delia Lacramioara este sefa de promotie a Liceului “Stefan Procopiu”. Ea o obtinut media generala 9,94.

CENTRALIZATOR  ȘEFI  PROMOȚIE  

2015 – 2019

1. COLEGIUL ECONOMIC „ANGHEL RUGINĂ”


Șef promoțiecl. a XII-aROTARU LAURA ELENA9,83
Șef promoțiecl. a XI-aCIOLAN LAURA9,84
2. LICEUL CU PROGRAM SPORTIV


Șef promoțiecl. a XII-aBUTNARIUC ISABELA9,94
Șef promoțiecl. a XI-aBEJENARU MARIA9,70
3. LICEUL TEORETIC „EMIL RACOVIȚĂ”


Șef promoțiecl. a XII-aTALPALARU ANDREI GEORGIANI9,94
Șef promoțiecl. a XI-aANDRONIC DRAGOȘ SEBASTIANIFTODE ȘTEFANIADIACONU RAREȘ NICOLAE10,0010,0010,00
4. LICEUL THNOLOGIC „ION MINCU”


Șef promoțiecl. a XII-aTODIRAȘCU MARCELA ANDREEA9,53
Șef promoțiecl. a XI-aPOPA PAULA9,42
5. LICEUL TEORETIC  „M.KOGĂLNICEANU” VASLUI


Șef promoțiecl. a XII-aDOBROVOLSCHI IOANA MARIA10,00
Șef promoțiecl. a XI-aULEA ANASTASIA10,00
6. LICEUL „ȘTEFAN PROCOPIU”


Șef promoțiecl. a XII-aLUPU DELIA LĂCRĂMIOARA9,94
Șef promoțiecl. a XI-aAPORCĂRIȚI ANDREEA9,80

StiriEst

Fostul episcop al Husilor, desfranatul Onila, a fost retinut pentru viol

Publicat

on

De catre

Procurorii Parchetului Curții de Apel Iași l-au reținut în urmă cu puțin timp pe fostul episcop de Huși. Corneliu Onilă este acuzat de viol și abuz sexual.

Stire in curs de actualizare

Citeste in continuare

StiriEst

Un barbat si mama sa au fost cuprinsi de flacari in apartament

Publicat

on

De catre

Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu trei autospeciale, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Bârlad, str. N. Tonitza, bl. C2 , sc. C. Se intervine cu o autospecială de stingere cu apă, o autoscară mecanică și o ambulanță tip C1 aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. In locuință a fost găsită o victimă, barbat de 45 de ani cu arsuri de gr. II pe 30 la suta pe suprafata corpului. Victima a fost preluata de echipajul de pe ambulanța tip B2 (EPA).
Mama victimei este în stare de șoc și i se acordă îngrijiri medicale de către echipajul de pe ambulanța de tip C de la SAJ Vaslui.

Citeste in continuare

StiriEst

Fata de 15 ani, violata timp de doi ani de tata. Mama si fata amenintate cu moartea

Publicat

on

De catre

Un bârlădean a fost arestat, astăzi, după ce si-a buzat fiica, o adolescentă de 15 ani. Bărbatul în vârstă de 43 de ani si-ar fi batjocorit fata, timp de doi ani, iar totul a iesit la iveală după ce mama a găsit mesajele compromițătoare ale tatălui in telefonul fetei.

Abuzurile au început pe când fata avea 13 ani. In tot acest timp, aceasta a indurat abuzuri greu de imaginat. Tatăl o ameninta ca o va ucide si pe ea, si pe mama ei. In urma cu ceva timp, femeia si-a dat seama ca ceva nu e in regula i tre cei doi. Pentru ca bărbatul nu si-a recunoscut faptele, femeia a urmărit telefonul fetei. Asa a descoperit, recent, mesaje compromitatoare și, îngrozită, a anunțat poliția. Suspectul a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore, iar astăzi, instanța emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeste in continuare

StiriEst

Niciun caz nou de coronavirus in ultimele patru zile. Peste 80 de vasluieni s-au vindecat

Publicat

on

De catre

In ultimele zile judetul Vaslui nu a mai inregistrat niciun caz nou de infectie cu coronavirus. De la inceputul pandemiei, in judetul nostru au fost confirmate cu aceasta boala 146 de persoane. Cei mai multi pacienti s-au vindecat, iar in spital mai sunt internati 47. Din pacate au fost inregistrate si 18 decese. Ultimul este al unei batrane in varsta de 

89 de ani de la Caminul Tutova. Aici au fost cele mai multe decese. 

– CARANTINĂ

o În carantină în centre – 221

o Ieșite din carantină – 16

o carantina la domiciliu – 18

– IZOLATE

o izolate – 39

o iesite din izolare – 0

Citeste in continuare

StiriEst

Apel la pacientii vindecati COVID-19 sa doneze sange pentru a-i salva pe cei bolnavi

Publicat

on

De catre

Reprezentanţii Centrului Judeţean de Transfuzie Sanguină (CJTS) Bârlad au lansat un apel către pacienţii care s-au vindecat în urma infectării cu noul coronavirus să doneze sânge. “Oameni ca dumneavoastră au avut şansa să învingă boala. Plasma dumneavoastră are anticorpi contra virusului după 14 zile de la externare şi v-aţi putea gândi să ajutaţi prin gestul dumneavoastră o persoană aflată în momente dificile. Conform cu Ordinul MS nr.654/22.04.2020, apelăm la cei care au fost internaţi în spital pentru COVID-19, confirmaţi prin test RT-PCR pozitiv, vindecaţi şi externaţi în urma RT-PCR negativ, să contacteze CTS Bârlad, după 14 zile de la externare, în vederea programării pentru donarea de plasmă prin procedura de plasmafereză prioritar sau prin donare de sânge total”, au transmis reprezentanţii CJTS Bârlad pe pagina de socializare. Cei care vor să doneze sânge trebuie să prezinte biletul de externare din spital, iar în urma unui consult medical şi după efectuarea unor analize medicale urmează să se stabilească dacă sunt eligibili pentru donare.

Citeste in continuare

Populare

Copyright © 2017 Stiri Est