CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

VIDEO O femeie i-a cerut şpaga înapoi medicului după ce s-a văzut nevoită să se opereze din nou în altă parte

Publicat

in

Femeia din Lugoj, împreună cu fiica ei, au mers la cabinetul medicului şi au şi înregistrat, cu telefonul mobil, întâlnirea.

Pacienta i-a explicat medicului care a operat-o că trebuie să îi dea înapoi şpaga pentru că operaţia nu a reuşit şi trebuie să se opereze din nou.

Concret, femeia i-a dat medicului 100 de euro pentru operaţie, fapt care nu este negat pe înregistrarea video de medic. ‘Pacientă -Trebuie să mă deschidă, din nou, şi să mă cureţe. Am venit la dumneavoastră cu un scop, şi fără ruşine, de a-mi da banii înapoi.

Medic – Vă dau banii, dar nu mai ştiu câţi bani mi-aţi dat.

Pacientă – 100 de euro.

Medic: Mi-aţi dat 100 de euro. Puteţi să vă duceţi, să dea Dumnezeu să iasă bine. Îmi pare rău că s-a întâmplat incidentul ăsta. E o complicaţie’, a fost dialogul dintre pacientă şi medic, potrivit clipului video publicat de lugojinfo.ro.

‘Mi-aţi dat nişte bani şi săru’mâna’

În continuarea clipului video, medicul a recunoscut că a primit 100 de euro de la femeia din Lugoj, însă a ţinut să precizeze că nu a solicitat suma.

‘Medic – Vă dau fără nicio problemă că eu nu am cerut banii. Vă rog să înţelegeţi: dumneavoastră mi-aţi dat nişte bani şi săru’mâna. Dacă mi i-aţi dat. Eu nu am spus atâta vă costă.

Pacientă – Ştiţi că în mod normal nu trebuie să vă dea niciun ban.

Medic – Eu i-am spus că din banii pe care mi i-a dat că rezolv şi cu colegul

Pacientă – Dar colegul nu primeşte salariu? Şi eu primesc salariu.

Mecic – Eu nu am vrut decât să o ajut’, a continuat dialogul dintre pacientă şi medic.

Populare