Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tânără din Botoşani, bătută crunt de iubitul ei. De ce nu a depus plângere

Publicat

in

Într-un scandal în cuplu, o tânără din Botoşani a fost bătută atât de crunt de iubitul ei încât a ajuns la spital! 

Victima, de 22 de ani, le-a spus medicilor ca partenerul ei a lovit-o cu pumnii şi picioarele şi abia a scăpat din mâinile lui.

După ce a fost bătută îngrozitor de iubitul ei, tânăra a găsit puterea să se ducă singură la spital. Doctorii au anunţat Poliţia, iar suspectul de 23 de ani are deja dosar penal.

Procurorii au emis şi un ordin de restricţie pe numele lui, apoi l-au reţinut pentru 24 de ore şi îl cercetează pentru violenţă în familie. Între timp, însă, toată situatia s-a schimbat radical.

Tânăra atacată a refuzat să depună plângere împotriva lui, susţinând că vrea să îi mai acorde o şansă iubitului său. Aşa că în consecinţă, dosarul va fi, cel mai probabil, clasat.

Statistic, o bună parte dintre femeile care sunt victime ale unor agresiuni în cuplu ajung să îşi ierte partenerii, în speranţa că violentele nu se vor repeta.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.