Conecteaza-te cu noi

StiriEst

De Ziua comunei, autorităţile din Bălteni au ţinut să felicite perechile din comună, care au împlinit în acest an 50 de ani de căsnicie

Publicat

in

Cuplurile longevive din Balteni au fost sarbatorite de ziua comunei. Acestea au primit din partea primarului Relu Braşoveanu câte o diplomă de apreciere, flori şi cuvinte frumoase, dându-le exemplu pentru tânăra generaţie.

A urmat un amplu spectacol artistic, la care au răspuns invitaţiei o serie de invitați speciali.

Cap de afiș a fost Fuego, care a reușit să adune multă lume pe terenul de fotbal din localitate.

Pe scenă au mai urcat Adriana Ochișanu, Nadia Duluman, Lili Ciortan, Crina Nedelcu, sărbătoarea încheindu-se noaptea târziu.

”Suntem bucuroși că vremea ține cu noi, avem adunare frumoasă, cu multă lume. Avem și cu ce ne lăuda. Avem șapte proiecte în derulare. Avem o școală în construcție, cu opt săli de clasă, o școală cu patru săli în localitatea Bălteni Deal. Mai avem alimentare cu apă la satul Chetrești și modernizare drumuri pe o lungime de 4,5 km. Mai avem în reabilitare dispensarul medical și modernizăm iluminatul public. În lucru mai avem încă două proiecte, legate de aducțiune gaz metan și modernizare drumuri”, a spus primarul Relu Brașoveanu.

Ziua comunei Bălteni s-a aflat la cea de a XI-a ediţie.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.