Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Cum s-a produs accidentul din zona centrala in urma caruia 1500 de familii au ramas fara gaze

Publicat

in

Accident provocat de un tanar noaptea trecuta in zona centrala a municipiului Vaslui. In masina condusa de acesta se aflau patru persoane. Soferul, un baiat fara experienta, a pierdut controlul volanului si s-a oprit in zidul unui bloc rupand o teava de gaz. Speriati de producerea unei eventuale explozii, cei patru pasageri au iesit din masina si s-au departat cativa metri de locul accidentului. O patrula de la o firma privata de paza si ordine, trecea prin zona si a alertat autoritatile. 

La fata locului s-au deplasat imediat cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Gaz Est. Politistii au securizat zona deoarece exista pericolul producerii unei explozii. Echipele au lucrat mai multe ore pentru a preveni un dezastru. Interventia prompta a echipelor de la Gaz Est si a pompierilor de la ISU Vaslui, a impiedicat tragedia, limitand totul la avaria care a lasat in jur de 1500 de abonati fara gaze. Acestia vor fi realimentati in cursul zilei de astazi

Politistii fac cercetari in acest caz. 

”Este un accident doar cu pagube materiale, nu au fost victime, nu s-a intocmit un dosar penal. Pagubele vor fi suportate de cel care a provocat accidentul”, au spus reprezentantii IPJ. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.