Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ana Birchall a plâns când a văzut imaginile cu fetiţa din Baia de Aramă

Publicat

in

Felul în care fetița de 9 ani din Baia de Aramă a fost luată de la familia care a crescut-o a revoltat o ţară întreagă. Inclusiv pe ministrul Justiţiei, Ana Birchall, care a declarat că a cerut o anchetă în acest caz. Ana Birchall a intervenit într-o emisiune și a vorbit despre acest cazul Sorinei. 

Ministrul a declarat că a cerut o anchetă în cazul procurorului acuzat că a bruscat-o pe fetiţa de nouă ani în timpul intervenţiei de vineri dimineaţă, la Baia de Aramă, din Mehedinţi.

“Pe mine mă interesează să mă asigur că fetiţa este bine şi nu mai trece prin trauma prin care a trecut, de aceea am cerut o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Eu regret şi îmi cer eu scuze public pentru că acea fetiţă a trebuit să îndure şi sper să nu se mai întâmple. Au fost deja dispuse măsurile legale necesare. Mi-au dat lacrimile!”, a spus Ana Birchall la Antena3.

Reamintim căfetiţa de 9 ani a fost luată cu mascaţii, vineri dimineaţă, din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America. 

Autoritatea pentru Protecția Drepturilor Copilului a precizat că persoana de la care a fost preluată fetița din Mehedinți nu mai avea calitatea de asistent maternal, fiindu-i retras atestatul, astfel că fata era reținută ilegal.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.